Amsterdam, Yu-Gi-Oh! och några fotoutställningar

I helgen blev det ett besök i Amsterdam för att vara följe till EM i Yu-Gi-Oh! Visste inte vad vi hade att vänta oss av evenemanget men det blev ändå en positiv överraskning. 1057 startande från 27 europeiska länder! Registrering på fredagen och tävling lör-sön. Söndagen för de som hade max 2 förluster av 9 matcher. Registreringsdag innebar inte vilodag för de intresserade, det var full fart på spontanmatcher för de som ville och så länge de orkade.

På lördagen började tävlandet vid 11-tiden och vi trodde att det skulle vara slut vid 19-20. Det visade sig att mästerskap är utdragna så de var inte klara förrän strax efter 24. Många som inte hade chans att gå vidare gav upp efter hand men vår kämpe hängde i till slutet!

 

20140628 0186

20140628 0267

 

 

Under tiden aktiviteterna i tävlingen pågick passade Camilla och jag på att göra stan. Det innebar bl.a. att vi gick till FOAM för att titta på Larry Clarks utställningar ”Tulsa” och ”Teenage lust”. Ett fantastisk tillfälle! Ta en helg eller en dag i Amsterdam innan de plockar ner bilderna, det är värt resan.

Larry Clark Tulsa Teenage Lust 1 Teenage Lust 2

Av en händelse (faktiskt!) råkade vi gå förbi galleriet där utställningen ”Beauty of darkness II” pågick så då gick vi in där också. Flera nya namn värda att kolla upp.

Beauty of Darkness II

Annonser

~ av Ove på 30 juni, 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: